SAÇLARIMIZ








Kadınların sorunlarının başından gelenlerden biri de saçları. Hem çok güzel, hem çok önemli, hem de uğraştırıcı saçlarımız. İyi bakılmadığında ya da çevresel, genetik etkenlerle yaşlanan, yıpranan, dökülen saçlarımız. Erkeklerin de sorunlarından biri elbette, ama son yıllardaki bu kellik modasıyla biraz olsun rahatladılar.

Bir yere gideceksek, dolabı açıp birkaç parça bir şey bulup giyiyor ama saçlara gelince ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Toplasak mı, toka mı taksak, yıkasak mı, kuaföre mi gitsek, ya da serbest mi bıraksak??

Gündelik hayatta bizim bu sorunumuza çözüm bulacak bir üründen bahsetmek istiyorum DAX. Mucize gibi, dökülmelere de çözüm, şekil vermeye de… geniş bir ürün yelpazesi var. Amerika”dan ithal bu ürün, Türkiye’de üretilen benzerlerine göre fiyatı biraz yüksek ama gerçek marka. İlk çıkan ürün markadır ya, sonradan çıkanlar aslının kopyasıdır, hiçbir zaman aynı yeri tutmaz, işte bu da öyle..

Tüm Migroslarda, Watsons, T-Shop mağazalarının raflarında yer alan bu ürünü denemenizi tavsiye ederim. Ürünün web sayfasını incelediğinizde daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz (www.dax.com.tr). Hürriyet köşe yazarı Ayşe Armanı beğenirim ve takip etmeye çalışırım. Birkaç yıldır yazılarında, satır aralarında bu ürünü kullandığını, hatta kuaförlerde dikleştirip, şekil vermeye de daxlatıp diye terim haline geldiğini görüyorum.

(Elele Ocak sayısı -kapağında Ayşe Arman olan- syf:7

6 mart 2014 Sabah Gazetesi Ünlü Kuaför Yıldırım Özdemir’in ünlülerin saçlarıyla ilgili yazdığı yazı ve şu an ulaşamadığım yazılarının satır araları J )


You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı