ALIŞVERİŞ





.ALIŞVERİŞ





Şıklık bir bütündür denir ya, öyledir gerçekten. Haliniz, tavrınız, makyaj, saç hepsi birlikte değerlendirildiğinde şıksınız ya da değilsiniz. Her zaman her ortamda şık olmayı seven kadınlar var hayranlıkla izlediğim. 

Çoğumuz çalışıyoruz bu hayat şartlarında. İşten yorgun argın eve gelip üstümüzü değiştiriyoruz, tüm gün giysilerin içine sıkışan bedenimizi rahatlatmak istiyoruz. Ev hanımı isek, dışarıdan eve girince gezmelik kıyafetlerimizi çıkarıyor, günlük giysiler içinde buluyoruz kendimizi.

Evde de şık olmak, gece yatarken de kendimizi iyi hissetmek için bugün ünlü OYSHO markasını seçtim sizinle paylaşmak için. 

Yatmadan önce sahneye çıkan bir assolist gibi hissetmek isteyenlere gece mavisi askılı gecelik (100 TL), ya da askılı, şort tulum (100 TL), üstüne siyah beyaz saten sabahlık (130 TL), altına da topuklu tüylü terlikleri (90 TL) öneririm. Gecelikle rahat edemiyorum diyenler için, siyah beyaz saten pijamalar da (100 TL) bu kombinin bir parçası olabilir.

Lacivert polar fermuarlı sabahlık (90 TL) sıcacık dolaşmayısevenler için ideal. İçine lacivert pijama takımıyla (76 TL) üşümeniz imkansız .

Pembe uzun sabahlık (90TL) içine gri-pembe desenli pijama , ya da gri gecelik (76 TL) ile evde hem rahat hem çok şık olacaksınız.

Tüm bu ürünlerden bir parçayı sevdiklerinize rahatlıkla hediye edebiliriniz. Eminim giydikçe sizi mutlulukla anacaklardır. 











You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı