TİYATRO








Bir yandan hava koşullarının şehir içi yaşama getirdiği zorluklar, bir yandan  aldığımız acı haberler arasında gündelik yaşamımıza biraz renk katalım dedik. Geçen Cuma akşamı gezimiz İstanbul’da bir tiyatroyaydı. Oyun öncesi öncesinde bir şeyler yemek ve orada toplanmak için liseden arkadaşlarımdan birkaçıyla gideceğimiz yerin çok yakınındaki Zorlu Center’da buluştuk. İlk kez gidecektim oraya, arkadaşım bahsediyordu, sonunda kısmet oldu. Kamuran Akkor’un kızının açtığı bir salon. Tiyatro KATSSAHNE.
Aslında salon demek az… oyunculuk atölyeleri, çeşitli kurslar, dans dersleri, daha neler neler var orada. Tiyatro salonu bu mekanın bir parçası. Duvarlar Kamuran Akkor’un posterleriyle süslü. Nostalji sevenlerin hoşuna gidecektir… tiyatro öncesi ya da oyun arası bir şeyler içmek isteyenlere güzel bir cafe var, hem dışarıda, hem içeride. Sadece bir arkadaşla buluşup sohbet etmek için bile gidilebilir, çok huzur verici, sıcak bir ortam.
Aşk yaşamı, kadın, erkek ilişkilerini, beklentileri konu alan bu eğlenceli oyunda, özellikle şarkılarıyla tanıdığımız Pamela Spence’in rol yeteneği takdire değer J İstanbul’da değişik bir akşam geçirip, sorunlardan uzaklaşıp keyif almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim, üstelik ulaşım da çok kolay.

Adres : Müselles Sokak No:3 Esentepe - Şişli / İstanbul 
( Gayrettepe Metro ve Zincirlikuyu Metrobüs Yakınında ) 
 E-Posta : info@katssahne.com
Telefon: 0212 263 10 63 
Telefon: 0212 213 31 11 
Gsm: 0539 545 21 21



You Might Also Like

1 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı