KRAL ARTHUR






KRAL ARTHUR

Londra sokaklarında büyümüş Arthur,  saplandığı yerden efsanevi kılıç Excalibur'u çıkarana dek kral soyundan olduğunu hiç bilmemiştir. Ancak iş kılıcı çıkarmakta değil, doğru kullanmayı bilmektedir. Krala isyan eden bir gruba katılan Arthur, ailesini öldürerek tahta çıkan acımasız Vortigern'i  alt etmeye çalışacaktır.
Benzerini okuduğumuz, seyrettiğimiz efsanelerden biri Kral Arthur… Tarihi filmleri seyretmeyi, tarihe gidip gelmeyi, tarihi mekanları ve kostümleri seviyorsanız, izleyip keyifli saatler geçirebilirsiniz. Hele filmde Jude Law’ın oynadığını da bilirsek, gitmemek delilik olur BENCE J

İnsanoğlunun, iktidar uğruna neler yapılabileceği, aşırı hırsın insanı ne kadar acımasızlaştırdığını, koltuğundan kalkmamak için kendi canını bile öldürebileceğini dehşetle izliyoruz. Hiçbir şey değişmiyor aslında, günlük hayatımızda da insanların sahip olduklarını kaybetmemek, ya da koyduğu hedefe ulaşmak için aklının sınırlarını nasıl zorladığını ve bu yolda neleri silip, hangi yolları arşınladığını seyrederken aklımızdan geçiriyoruz ve düşünüyoruz ki değer mi… değecek mi… Yaşamın sonunda gelmek istediğimiz nokta bu mu, kaybettiklerimize olan özlemin telafisi var mı?? 


You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı