BİR YILA DAHA VEDA !!!









Bir yıla daha veda !!!

Aralık ayı geldi, aynı zamanda bir yılın daha sonu… Adı üstünde aralık, aralama ayı… eski yılın bitmesine, yeni yılın başlamasına doğru zaman aralandı. Kapılar aralık anlayacağınız, itersek kapanacak, çekersek açılacak, ya da aralık kalacak aynı şekilde sürecek gidecek kafamızdakiler, bir yere varamayacak.

Güçlü, kararlı kişiler kapıları kapatıp, geçmişe sünger çekecek eminim. Yeni kapı açacak, yeni yılda yepyeni kararlarını uygulamaya başlayacak, eskisinden hayır gelseydi zaten eski olmazdı diyerek… Kararsızlar hala aralık kapıya bakacak, açsam mı? kapasam mı? bir yılı daha böyle geçirecek muhtemelen.

Yılların hızına yetişilmiyor, eskiden sohbet aralarında günler, haftalar öncesini konuşurduk, şimdi bir araya geldiğimizde uzun yıllar öncesini konuşur hale geldik, her şey dün gibi, dün sanki yok gibi…

2017’nin sıkıntılarının geride kalması, 2018’e taşınmaması, bu yıl başlayan güzelliklerin sürmesi, yeni yılda da yepyeni güzellikleri yaşamamız temennisiyle herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum.

Umarım kendimiz ve sevdiklerimiz için dilediğimiz her şey gerçekleşir.



Not : resimler pinterest sitesinden alınmıştır

You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı