MEVSİM GEÇİŞLERİ










MEVSİM GEÇİŞLERİ***

Her mevsim geçişinde etkilenir hem bedenimiz, hem ruhumuz. Sonbaharın bu en güzel günlerini yaşarken, hazır burçlar terazideyken, dengemizi bulalım, terazi kadınının görselliğe verdiği öneme yakışır seçimler yapalım diyerek girdim mağazaya.

MANGO’dan seçtim yine bu ara mevsim giysilerini. Tam olarak yazın canlılığı olmasın, ama sonbahar hüznü de taşımasın istedim.

Yakası işlemeli, pitikareli elbise bu yılın tüm trendlerini taşıyor. Volanlar var, taşlar var, önü kısa, arkası uzun, hem gündelik hem de gece rahatlıkla kullanılabilir (179 TL). Her renk deri mont çok moda, belli ki elimizden düşürmeyeceğiz bu mevsim. Pembe deri mont (179 TL) içine giyebileceğiniz bordo gömlek (129 TL) ya da uçuk mavi üzeri inci işlemeli kazak (129 TL) altına lacivert pantolon (119 TL  ) resmi toplantı ya da akşam yemeği kıyafeti yapabilirsiniz. Aynı pantolonla bej üzerine kırmızı, lacivert çizgili kazakla (99 TL) spor şıklık yakalayabilirsiniz.

Tulumlar bu mevsimde yerini koruyor. Lacivert üzerine sonbahar yaprakları desenli tulumun (179 TL ), aynı desende elbisesi de (129 TL)  var.


Tüm bu kombinlerle kullanabileceğiniz süet botlar (179 TL) ve tamamlayıcı bordo çanta (159 TL) mutlaka edinilmesi gereken parçalar arasında J










You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı