ALIŞVERİŞ







Yazın ortasında erken başlayan indirimlerden yararlanmak çok akıllıca. Aldıklarımız hem yaz akşamları, hem de sonbaharda kullanılabilir olması bütçemize de, vaktimize de katkı sağlayacak.

Bayram sonu durağım ZARA idi. İspanyol markası olan ZARA’da çeşit çok. Ekonomik ve şık olmak için hemen  her semtte ve her alışveriş merkezinde bulunan  mağazalara göz atın derim.


Sizler için seçtiğim birkaç parça ürünü paylaşmak istedim. Siyah göğüs kısmı fırfırlı, bele kadar olan askılı bluz (50 tl) siyah kot pantolon ve fuşya renkli, bantlı topuklu ayakkabı (70 tl) ile şık bir gece kıyafeti olabilir, ya da beyaz şort ve terliklerle tüm gün her yere gidebileceğiniz bir kombin. Çiçek desenli bol elbise çok rahat (70 tl), başınıza takacağınız hasır şapkayla (60 tl ) da filmlerdeki başrol oyuncularına benzeyebilirsiniz. Çiçek desenli, şifon, uzun, askılı elbise hem terliklerle gündüz giyilebilir hem de içindeki renkteki topuklu ayakkabılarla (100 tl ) kombin yaptığınızda bir yakınınızın düğünde en şık kadınlardan biri olabilirsiniz. Son olarak da bu yılın rengi gece mavisi çanta (90 tl  )çok kullanışlı. Rengarenk elbiselerle, dümdüz siyah giysilerle çok rahat kullanabilirsiniz. 







You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı