GÜNE GÜZEL BAŞLAMA SEBEBİ, KAHVALTI



GÜNE GÜZEL BAŞLAMA SEBEBİ, KAHVALTI





Yoğun bir hafta sonu sabahı enerji kazanmak için arkadaşımla buluşup güzel bir kahvaltı etmeyi planladık, yetişilecek yerlere koşturmaya başlamadan, şehrin yoğunluğuna kapılmadan, şöyle uzun, uzun keyifle ve huzurla…

İstanbul aşkımı artık herkes biliyor. Nereye gidersem gideyim, sadece birkaç gün… yine İstanbul, yine İstanbul. Bu şehrin sokakları beni heyecanlandırıyor, duygu durumuma en çok bu şehir hitap ediyor. Hala gitmediğim, keşfetmediğim öyle çok semt, öyle çok sokak, öyle çok mekan var ki..

Şişhaneyi seçtik bu cumartesi, hem çok tarihi bir semt, hem de ulaşım çok kolay. Metroda Şişhane durağında iniyorsun. Merdivenleri çıktığında gördüğün otel “Duru Sultan Hotels”… çok güzel bir lobi, çok güzel bir karşılama  J

Asansörle 6.kata çıktık, açık büfe kahvaltımız hazırdı. Hem çeşit çoktu, hem de lezzetleri güzeldi. Sıkma portakal suyu eşliğinde börek, kahve yanında kruvasan ya da Türk usulü istediğiniz kadar çayla birlikte menemen… zevkinize göre hazırlayabilirsiniz.


Açık kısımda bir masa seçtik kendimize, arkamda Galata Kulesi, önüm Haliç’e bakıyor. Daha ne olsun??? Eğer huzur, keyif, lezzet hepsi bir arada olsun diyorsanız gündelik hayatınız için kesinlikle tavsiye edeceğim bir yer, ayrıca çalışanlar da çok nazik bu da buraya ayrı özellik katıyor. İlk fırsatta yine geleceğime dair kendime söz verdim.



You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı