ALIŞVERİŞ






ALIŞVERİŞ


Kadın, erkek, çoluk, çocuk fark etmiyor artık çoğumuzun tutkusu alışveriş. Kapitalizm diyoruz, israf haram diyoruz ama maalesef tutkularımıza da yeniliyoruz.

Güzel olan şeyleri çabuk kabulleniyor insanoğlu, güzel yemekleri, güzel giyinmeyi, güzel evlerde oturmayı… gel gör ki, kabullendiği kadar çabuk vazgeçemiyor.

Hepimiz hayatımızı daha iyiye, daha ileriye götürmek, daha iyi şartlarda yaşam sürmek için uğraşıyor, didiniyor, konforlu hayat için kıymetli yıllarımızın çoğunu gereken parayı kazanmak için feda ediyoruz.

Ekmekle, suyla hayat geçer tabii… ölmeyecek kadar yaşarsın, doğayla iç içe ihtiyacın kadarını karşılarsın. Belki çok daha mutlu olursun, beklentin azalır, zaafların olmadığı yerde tutku olmaz, kıskançlık olmaz, rekabet duygusu olmaz, bu da yaşam kalitesini olumlu etkiler, stresi azaltır elbette. Bu tarz yaşamayı seçenleri kutluyorum, onlara gerçekten hayranlık duyuyorum. Ama ben şehirde doğan, hem de İstanbul gibi içinde her şeyi barındıran ve bu şehir sınırlarını kısa tatiller dışında aşamayan, başka kültürlere dışarıdan bakan bir kadın olarak alışveriş tutkusunun esiri olanlardanım L

Konu açılmışken, yaz mevsimine girerken, henüz okullar da kapanmamışken, bayramın erken geldiğini düşünen hazır giyim sektörü, tatil öncesi indirime girdi bu sene. Çok da güzel oldu. Vitrinlerden seçtiğim bir iki ekonomik parçayı sizinle paylaşmak istediğim bugün. Zaman zaman gördüğüm, gezdiğim mağazalardan seçtiklerimi paylaşmak hoşuma gidiyor,  gündelik hayatımızda işimize yarayabileceğini düşünüyorum bu fikir alışverişinin J


Hepimizin hemen hemen her semtte bulabileceği, fiyat olarak da ulaşabileceğimiz KOTON mağazalarında satılan bu ürünler çok kullanışlı. Desenli siyah beyaz pantalonun üstüne giyeceğiniz beyaz bir t-shirt ve altına beyaz terlikle istediğiniz her yere gidebilirsiniz. İşe ya da gündüz arkadaş buluşmasına bu kombinle gidip, altına topuklu ayakkabı üstüne gömlek giyerek akşam yemeğine çıkabilirsiniz (t-shirt 30 TL, pantolon 40 TL, terlik 30 TL). Büyük beden giyenler için de güzel bir gömlek gördüm. Kırmızı çizgili gömleğin kollarını kıvırıp, terlik ya da sandaletle jean pantolon üstüne giyerseniz spor şıklığı yakalar, kumaş pantolon üstüne giyip, daha kapalı bir ayakkabı ile tamamlarsanız kolayca daha resmi hale getirebilirsiniz (kırmızı çizgili gömlek 30 TL).




You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı