ALIŞVERİŞ









ALIŞVERİŞ


Yine alışveriş merkezinde, yine yeni sezon giysileri inceledim geçtiğimiz hafta  sonu. Tam mevsime uygun, spor ve rahat olabileceğimiz kıyafetlerden kombinler yaptım. Puull&Bear mağazasındandı seçtiklerim.

Uzun hırkalar birkaç sezondur moda. Çok kullanışlılar o yüzden yaz, kış askılarda yerlerini koruyorlar. Uzun gri hırkayı (120 TL) bu yıl çok moda olan siyah bahçıvan eteğin (120 TL) üzerine, üstü baskılı t-shirt’ü içine (30 TL) seçtim. Çantalar her boy bu sezon. Küçük çantaları (36 TL) günlük hayatta çapraz takabilir, seyahatlerde de bavulunuzu elinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Renkli deri montları görüyorum hemen her mağazada. Kırmızı deri montu (150 TL), çizgili elbisenin (56 TL) üstüne giydiğinizde hem spor, hem şık olacaksınız.

Bu yıl yine çok gördüğüm üzeri işlemeli montlar, gömlekler. Üzeri çiçek işlemeli bu gömlek-mont çok şık (150 TL). İçine düz beyaz t-shirt (20 TL), dizleri yırtık beyaz pantolon (100 TL) cool görünmek isteyenler için ideal.


Uzun pilili etekleri hemen her mağaza koleksiyonuna almış bu sezon. Pudra rengi uzun pilili etek (56 TL), üstüne yine parlak sırtı çiçek işlemeli mont (150 TL) , yine pudra rengi ayakkabılarla (70 TL) istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz sezon kombini.















You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı