ALIŞVERİŞ













ALIŞVERİŞ

Yaz bitti, okullar açıldı. Masraflar çoğaldı, ihtiyaçlar iyice arttı. Son fırsatlardan yararlanmak, iyice düşmüş fiyatlı ürünlerden satın almak için sizin için KOTON mağazasını ziyaret ettim hafta sonu. Çok ekonomik ve de gayet şık ürünlerden bir derleme yaptım, hatta içinden kendime de satın aldım.

Siyah düz rugan ayakkabılar hem pantolon altına hem de etek ve elbiselerle çok kullanışlı (30 TL). Siyah yılan derisi desenli çantanın içine şemsiye, şal koyabilir, mevsimin her türlü hava koşuluna hazır olabilirsiniz (70 TL). Pazen, gri-mavi küçük desenli bol elbise çok kullanışlı, hem botlarla hem babetlerle günlük hayatınızda rahatlığı yakalayabilirsiniz (20 TL).

90’lar geri döndü. Her alanda olduğu gibi bu yıl da modada 90’lar rüzgarı esiyor. Önden cepli, bol paça jean (25 TL) üstüne giyeceğiniz kısa gri kazak (60 TL) oduncu gömleğiyle (40 TL), ya da bu yıl yine moda olan klasik polo yaka t-shirt (13 TL) içine sokarsanız, bir de altına kalın topuklu platform ayakkabıyla 90’lardan çıkmış olacaksınız.


Ekoseyi severim, her mevsimde kullanırım. Bu yıl yine çok moda. Bordo ve yeşil rengini görünce bayıldım. Bordo ekoseli pantolon (80 TL) üstüne kısa bordo kazak çok şık. Yeşil ekose pantolon (80 TL) üstüne giyeceğiniz lacivert mont (100 TL) tam bir sonbahar klasiği. 













You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı