ALIŞVERİŞ






Zaten çok kısa olan bu mevsimin son ayının içindeyiz. Eylül’de sonbahar başlıyor ve yine uzun bir bayram tatili var.

Vitrinlerde yeni sezon giysiler yer almış bile. Her tarza hitap ettiğini düşündüğüm ZARA’daydım geçen gün. Askıları gözden geçirdim. İlk dikkatimi çeken leopar desenli giysi ve aksesuarların geri gelmesi oldu.

Ben sizler için birkaç kombin yaptım. Eğer seviyorsanız rahatlıkla leopar kullanabilirsiniz, eğer fazla geliyorsa daha spor hale getirip yine moda takipçisi olabilirsiniz.

Leopar etekler  var istediğiniz boyda. İçlerine düz siyah bir t-shirt, ya da bluzla spor hale getirebilirsiniz. Etek (100 TL), t-shirt (18 TL). Bu eteklerin altına giyeceğiniz siyah ya da dore babetlerle çok rahat edeceksiniz (siyah 120 TL, dore (40 TL). Bu yıl yine moda olan küçük boy çanta bu kombine çok yakışacaktır (120 TL).

Leopar desenli mont (200 TL ) içine giyeceğiniz kolsuz, sırtı açık elbise (100 TL), altına iki renk ayakkabıyla (120 TL)istediğiniz yere gidebilirsiniz

Askılı elbise içine t-shirt giyme modası bu sezon da sürüyor (90 TL). 

Eğer ince bir fiziğiniz varsa son seçtiğim tek omuzlu elbise (70 TL) size çok yakışacaktır, hem şık hem de mevsime çok uygun. Terlikle ya da babetlerle rahatlıkla kullanabileceğiz bir parça.

Son olarak, eğer kendinizi taçlandırmak isterseniz (20 TL) ye bunu gerçekleştirebilirsiniz.















You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı