ALIŞVERİŞ







ALIŞVERİŞ

Yazın son ayında son indirimlerden yararlanmak, illa her yaz dolabını yenileyenlerden değilseniz önümüzdeki yaza hazır giysilerle girmek, ya da önümüzdeki uzun bayram tatilinde şehir dışına çıkacaklara tatil alışverişinde fikir yapmak amacıyla bu kez de yine her semtte, hemen her AVM de şubelerini rastlayabileceğiniz Bershka’ya uğradım. Sayılı kalmış indirimli ürünler arasından hem ekonomik, hem de mevsime en uygunlarını seçtim.

Yakası kruvaze, çiçekli tulum çok kullanışlı, hem gündüz sandaletle, hem yaz akşamı üzerinize montla konserler, akşam yemekleri için ideal (60 TL). Boynuna da içindeki renklerden kısa bir kolye taktınız mı kim sizden daha şık olabilir ki?? J

Bordo, lacivert desenli şalvar pantolon çok kullanışlı, (30TL) üstüne giyeceğiniz bordo body ile çok şık olacağınızdan emin olabilirsiniz (13 TL).

Bordolara başlamışken devam edelim, nedense çok sevdiğim ve kullanışlı olduğunu düşündüğüm renk bordoya öncelik verdim. Bordo penye, kruvaze, dar etek (30 TL) üstüne kısa, bol bordo, lacivert çizgili t-shirtle çok modern bir hava katacak görünümünüze (20TL).

Son olarak seçtiğim kolu volanlı beyaz t-shirt, yaz akşamları ve sonbahar için ideal (15 TL). Jean pantolonlar, şortlar, her boy etek üstüne çok rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parça.











You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı