HAYAT EVE SIĞAR MI??






HAYAT EVE SIĞAR MI??

Mecbursak eğer, sığar elbet…
Pazartesi sendromunu unuttuğumuz, hafta sonu planlarını rafa kaldırdığımız, Salı ile Pazar günü arasında fark yaşamadığımız, birbiriyle aynı günlerdeyiz bir süredir… 
Yeni dünya düzenine alışmaya çalışıyoruz. Sıkı ve katı bir giriş oldu, korkularla ve endişelerle kaplandı hepimizin bir yanı. Geçmişte yaşadığımız her an, her hatıra daha da değerlendi şimdi. Özledik sevdiklerimizle iç içe olmayı, bazen üşenip dışarı çıkmamayı, sağlıkla, keyifle gülümsemeyi, vakit bulamamaktan şikayet etmeyi
Tüm bunları bir daha yaşayamama endişesi içindeyiz çoğumuz. Tepe noktasını bekliyoruz, hem ülkemiz, hem dünya için… En üste çıkalım ki, dibi görelim bir an önce. Tıpkıyaşarken başımıza gelenler gibi. Her şeyin üst üste geldiği, hayatımızın her anının terslikle gittiği dönemlerde, bundan da beteri olmaz dediğimiz, dibe vurduğumuz, sonrasında güçlenip, ayağa kalktığımız zamanlardan birindeyiz, tek fark bu duyguyu paylaşan oldukça kalabalık bir grubuz.  
Hepimizin ortak isteği, ortak arzusu bu günleri eksiksiz atlatmak İnanıyorum ki bu kadar fazla nüfusun gönderdiği olumlu enerji yerine ulaşacak, biz bulaş korkusu olmadan yaşama devam edeceğiz, özgürce sokaklarda yürüyebileceğiz.
BENCE hazırlık devresindeyiz, güzel günler için… İşe gitmek için mecburen dışarı çıkanlar, sağlımızı korumak için çalışanlar için evde daha fazla kalarak, evimizde bir hayat kurarak, evde yapabileceklerimizi fark ederek, yaşamın kalan kısmında önemli olanın nerede değil, kiminle olmak istediğimizi anlayarak başlayacağız bu yeni hayat düzenine. 
Bu bir sınavsa eğer, bu sınavı sağlıkla, başarıyla geçeceğiz. Biraz sabır, biraz cesaret Hepimize kolay gelsinJ

You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı