SALGIN #EPIDEMIC#PANDEMIC#PANDEMİ#








SALGIN #EPIDEMIC#PANDEMIC#PANDEMİ#

Gözle görünmez bir virüs hepimizi sardı, sarmaladı. Ruhumuzu bedenimizden önce sarstı, yaraladı. Hiç birimizi artık eskisi gibi değiliz. Sokakta sağlıkla yürüdüğümüz, kalabalıklardan kaygılanmadığımız, sağlıkla yeni güne başladığımız yakın geçmişi özlüyoruz. Uzun sürecek bir dönemden geçiyoruz, dolayısıyla da hayatımızı süzgeçten geçiriyoruz. Fazlalıklardan kurtulup, en gerekli olanları yanımızda tutuyoruz, aslında arınıyoruz. Sade ve basit yaşamanın da insana mutluluk verebileceğini, küçük alanlarda, kısıtlı etkinliklerle, sadece en yakınımızdakilerle de yaşamımızı keyifle sürdürebileceğimizi artık biliyoruz.
Bu süreçte kimimiz zorunlu kararlar aldık, kimimiz mecburi değişikliklere gittik, planlarımızı erkene aldık ya da erteledik. Sonucunu yaşayacağız, her şeyin bir sebebi var madem, bu süreç bize neler getirdi, neler götürdü göreceğiz.
Umarım bu yaşam dönemini en az zararla atlatır, aldığımız derslerin yanımıza kar kaldığını var sayarak en kısa sürede sağlıkla, sevdiklerimizle, eksilmeden başka bir dünyaya merhaba diyebiliriz.

You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı