ALIŞVERİŞ




ALIŞVERİŞ

Yılın sonuna az kaldı. Yılbaşı  hazırlıkları başladı. Çoğumuz kendince plan yapmaya başladı bile bu özel günü karşılamak için. Kimi evde tek başına, kimi yakınlarıyla, kimisi ailece, kimi eğlence mekanında arkadaşlarıyla… nerede olursak olsun, yeni yılı kutlamak için özel giyinmek isteriz çoğumuz. Ben de yine ZARA’dan seçtim yeni yıl için birkaç trend ürün. Sizinle paylaşmak istedim.

Üzeri yazılı t-shirtler her yaştaki gencin favorisi bu yıl. ZARA eteklerine volan katarak, onları partide de giyilebilecek hale getirmiş. Kolsuz kruvaze bakır rengi  (100 TL) ve yılın vazgeçilmezi lame bluzlar spor şıklığın kendisi (70 TL). deri mont içine giyildiğinde her ikisi de trendi yakalamak için yeterli. Body ler yine aramızda!!!  kolsuz dantel görünümlü siyah body kumaş pantolon içine, ya da mini deri etekle (80 TL) çok sexy gerçekten.

Kadifenin her türü, her rengi modanın üst sırasında bu kış. Parlak renkli kadife bluzları (50 TL) ister jean pantolon ile, ister deri etek, ister siyah bir jile içine giyerek gece şıklığı yaratabilirsiniz. Altına giyeceğiniz koyu yeşil kadife ayakkabılar (90 TL) bu kombinin tamamlayıcısı olacaktır.


Rugan ayakkabılar yine revaçta. Üstten bantlı, geçmiş yıllardan çıkagelmiş gibi duran siyah ayakkabılarla (120 TL) gecenin kraliçesi olmaya adım atmış olacaksınız.











You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı