DOLLY PARTON “DOLLY PARTON’S COAT OF MAY COLORS”







DOLLY PARTON
“DOLLY PARTON’S COAT OF MAY COLORS”



Country sanatçısı Dolly Parton’un hayat hikayesini anlatan bir biyografi… Yaşanmışlıklardan alınması, bir mantonun bir kadının hayatında dönüm noktası olması kısmı bizi hikayeye çeken. Emekle, sevgiyle işlenen, en önemsizmiş gibi görünen şeylerin yaşamımızdaki etkisini belki çok yıllar sonra anlayacağız, belki de filmi seyrederken bizim de hala sakladığımız kıymetlilerimizi aklımızdan geçireceğiz.
Sevgiye, sevginin gücünü, varlığında mucizelerin gerçekleşeceğine, yokluğunda yaşamın anlamının tamamen kaybedileceğine, içinizdeki yalnızlıkla sürüklenip gideceğinize inanıyorsanız bu TV filmi tam size-bize göre. Son zamanlarda seyrettiğim en duygu yüklü film. Aile yapısını ele alan, ebeveynlerin çocuklar üzerindeki etkisini gözler önüne seriyor. Çok dindar bir ailede geçen film bize “din” “kutsal kitap” olgularını da sorgulatıyor. Film sonunda, “inançlıydım zaten” der devam mı dersiniz, “hiç adil değil bu hayat” diyerek inancınız mı sarsılır karar size kalmış.
Film temel olarak çok çocuklu ailenin ilgi odağı, bir gün buralardan uzaklaşıp çok meşhur bir müzisyen olma hayali kuran, tabir-i caizse ailenin yapı taşı küçük bir kız çocuğu ile onun sevgi dolu, varlığını çocuklarına ve sevgili eşine adamış bir annenin ilişkisine dayanıyor. Yüreğinizi ısıtacak, her karesinde sevgiyi hissedeceğiniz, her cümlesinden ders çıkaracağınız sıcacık bir film... BENCE izleyin, nesnenin kölesi olduğumuz şu kaos ortamından biraz uzaklaşın derim J

You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı