MART KAPIDAN BAKTIRIR……









MART KAPIDAN BAKTIRIR……

“Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır” demiş atalarımız. Ara aydır Mart, sanki araftadır. Takvimde bahar mevsiminin resmi başlangıcı olsa da kışın sonudur aslında…kışın tadını çıkarın, artık bitiyor diye bir uyarıdır. Kazma kürek yaktıracak kadar soğuk olmadı bu kış, ama henüz bahar gibi ılık da değil.

Kapalı ortamlarda geçireceğimiz son zamanlar. Oscarlı filmleri izleyip, sinema sonrası kahve eşliğinde filmi kritik edebiliriz, dünya tiyatrolar günü bu ay, tiyatro salonlarını doldurup, sanata katkıda bulunabiliriz, ya da keyifli ev davetlerine katılıp uzun uzun sevdiklerimizle vakit geçirebiliriz.

Modacılar da ara sezon yapmışlar,  hava durumuna uygun kıyafetler hazırlamışlar. Yine tekrarlar var tabii... Etek ve pantolon üstüne giyilen üstü taşlı, yazılı, püsküllü, delikli, zımbalı her zevke uygun bol s-shirtler. Sepet çantalar, hasır çantalar, fileler önümüzdeki sezona damgasını vuracak, ilk bende görülsün diyorsanız acele edin. Çiçekli desenler yerini koruyor. Renk renk, desen desen elbise, gömlek, ayakkabı, terlik, çantalar, aksesuarlar… Birkaç sezondur bizi bırakmayanlardan biri de lame babetler.

Siyah beyaz olmazsa olmaz. Klasik giyinmeyi sevenlere… Deri montlar, ince kabanlar, kalın hırkalar, süet ayakkabılar mevsimlik diyeceğimiz parçalar.

Benzerlerini hemen her vitrinde göreceğiniz, benim MANGO’dan seçtiğim bu ürünlerin fiyatları 130 TL ile 180 TL arasındaydı. Dünya Kadınlar Gününe özel indirimler var çoğu mağazada, aklınızda bulunsun J

Not: başlık resmi got-blogger.com dan alınmıştır.











You Might Also Like

0 yorum

Mesajınız için teşekkürler...

Flickr Images

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı